De week voor vertrek - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Maaike Beek - WaarBenJij.nu De week voor vertrek - Reisverslag uit Nederland, Nederland van Maaike Beek - WaarBenJij.nu

De week voor vertrek

Door: Maaike van Beek

Blijf op de hoogte en volg Maaike

24 September 2019 | Nederland, Nederland

De week voor vertrek was een wat rommelige en chaotische week. Ik moest nog gewoon werken en ondertussen nog een heleboel dingen regelen voor Rwanda en had ik ook nog een drukke week met andere afspraken. Maar met een beetje plannen en organiseren moet dat toch goed komen.
Op het laatst kwam ik erachter dat het ophangsysteem van mijn muskietennet zoek is, dus nog snel een nieuwe bestellen, gelukkig op de valreep binnen, om er vervolgens achter te komen dat mijn reisstekker ook wel heel goed opgeborgen was. Alle kasten overhoop, maar gevonden. 1 voordeel; de kasten zijn ook weer opgeruimd;)

Vrijdag op zaterdag had ik mijn laatste slaapdienst en iets later dan gepland, fiets ik om 11.00 uur richting huis en is het dan echt zover, ik heb vakantie van werk! Allemaal leuke dingen nog gepland staan die dag en vooral dingen die niks te maken hebben met inpakken

Maaike

24 september reis ik naar Rwanda om daar 3 weken te mogen zijn. In Rwanda zal ik de organisatie Mwana Ukundwa bezoeken. Deze organisatie heeft zich na de genocide in 1994 opgericht. Voor meer informatie over deze organisatie kan je een bezoekje nemen op; mwanaukundwa.org Of bekijk het volgende filmpje: https://youtu.be/NX74IiUNznw

Actief sinds 16 Sept. 2019
Totaal aantal bezoekers 1914